Her på gården har vi i dag sett vår første hjortekalv for sesongen. I vinter har vi kommet i gang med Fjellhjort A/S, som er slakteriet vi eier i sammen med Gudmund og Åse Waldal på Lillebo. 

Sammen med de har vi nå kommet i gang med salg av hjortekjøtt. Kjøttet selges her på gården, på Lillebo hos Åse og  Gudmund, på Joker Drevsjø, På Nærbutikken Elgå og på Femundmat A/S.

Så skulle dere ha lyst på litt hjortekjøtt er det bare å ta kontakt. 

Ellers har dyrene i fjøset kommet ut for sommersesongen. Her er det både påfugl, gås, høner, perlehøner, and, vaktler, kaniner og litt ut på sommeren kommer det gris. I løpet av sommeren skal vi ha åpen gård slik at de som bor i nærmiljøet kan komme å se på dyrene. Dere som bor i hyttene våre får gjerne en omvisning blandt dyrene.

Hyttene er klare til å ta i mot gjester for sesongen, her er det merkede stier for de som ønsker det. Gutulie nasjonalpark har mye fin uberørt natur å by på. Det er også fint å vandre opp i fjellet og inn i femundsmarka. I nærheten er det menge fine fiskevann. I Fjellguttusjøen er det mye harr for de som har lyst å prøve fluefiske.